Wie zijn we - NADR
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wie zijn we

NETWORK APPLIED DESIGN RESEARCH

NADR is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse designlectoraten, afkomstig van verschillende hogescholen. NADR verbindt lectoren voor wie praktijkgericht ontwerponderzoek centraal staat. Designlectoraten bundelen in NADR hun krachten en werken samen aan de kwaliteit en zichtbaarheid van deze onderzoeksmethode. NADR is het aanspreekpunt en de sparringpartner voor instanties, bedrijven en beleidsmakers op het gebied van praktijkgericht ontwerponderzoek. Hiermee zet NADR praktijkgericht ontwerponderzoek sterker op de kaart.

Meer weten?

Wil je meer weten over praktijkgericht ontwerponderzoek op hogescholen of over het netwerk Network Applied Design Research.

 

Neem contact op met:
Anja Köppchen, a.i. projectleider NADR

anja.koppchen@inholland.nl

Innovatiekracht voor een mooiere wereld

De bij NADR aangesloten lectoraten zetten praktijkgericht ontwerponderzoek in voor concrete innovaties voor mens en samenleving. Verspreid over Nederland zijn designlectoraten toekomstgericht bezig met praktijkgericht ontwerponderzoek binnen thema’s als gezondheid, voeding, bouwen, technologie en duurzaamheid met als doel de wereld gelukkiger, veiliger en gezonder te maken.

Lectoraten en netwerken

Binnen het Network Applied Design Research werken de volgende hogescholen en lectoraten actief samen: