RAAK-mkb steunt kennisnetwerken hogescholen - NADR
16780
post-template-default,single,single-post,postid-16780,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

RAAK-mkb steunt kennisnetwerken hogescholen

RAAK-mkb steunt kennisnetwerken hogescholen

De regeling RAAK-mkb stimuleert de samenwerking tussen mkb’s en hogescholen. De samenwerking bevordert kennisontwikkeling door hogescholen, en de toepassing daarvan door bedrijven. Gestuurd door de vraag vanuit mkb’s wordt in netwerken van hogescholen onderzoek uitgevoerd. Het resultaat is praktisch toepasbaar door het bedrijfsleven. Het onderzoek levert daarbij een zichtbare bijdrage aan het innoverend vermogen van het hoger beroepsonderwijs.

NADR is bij uitstek een kennisnetwerk van lectoraten praktijkgericht ontwerponderzoek. Gezamenlijke onderzoeksvoorstellen zijn voor calls als deze een uitgelezen mogelijkheid om gezamenlijke onderzoeksvoorstellen in te dienen. In 2018 zijn er twee aanvraagrondes voor RAAK-mkb. De eerste ronde sluit op 6 maart, maar aanvragen voor de tweede ronde kunnen tot en met 9 oktober worden ingediend. Klik hier voor alle overige informatie over RAAK-mkb.