20-28 oktober, NADR bij Dutch Design week - NADR
16250
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16250,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

20-28 oktober, NADR bij Dutch Design week

Categorie
Agenda
Over dit project

Noteer alvast de volgende data:

24-25 oktober DRIVE festival
24 oktober 15-16 uur (onder voorbehoud) blok NADR tijdens DRIVE festival
Thema “Applied Design Research as Catalyst for Change”

Kom tijdens de Dutch Design Week 2018 naar de expositie Work in Progress “Applied Design Research as Catalyst for Change”! Design lectoraten van Nederlandse hogescholen en partners tonen hier hun meest innovatieve onderzoeksprojecten.

Laat je verbazen door de nieuwste biobased producten: van fruitleer tot gevelbekleding die een ijsbeer nadoet. Ervaar de look en feel van een cafétafel van jute en een wand van recycled denim. Stap op de innovatieve Robo-stairs, die de voordelen van een lift en een trap combineert. En kijk wat er allemaal uit de 3D-printer komt: van een drone, flexibel kledingtextiel – tot een ‘tiny house’ van beton.

De expositie Work in Progress is een initiatief van het Network Applied Design Research (www.nadr.nl) een collectief van design lectoraten.

Ook zijn we tijdens het DRIVE festival met een NADR blok aanwezig rondom het thema “Applied Design Research as Catalyst for Change”! Dit zal plaatsvinden op 24 oktober tussen 15 en 16 uur (onder voorbehoud).

Lees alvast meer over de tentoongestelde onderzoeksprojecten op http://www.wrknprgrss.nl/