22 -30 OKTOBER | NADR + GoCI BIJ DUTCH DESIGN WEEK 2022 - NADR
18027
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18027,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

22 -30 OKTOBER | NADR + GoCI BIJ DUTCH DESIGN WEEK 2022

Categorie
Agenda, DDW2022
Over dit project

Ook dit jaar is het Network Applied Design Research (NADR) weer actief tijdens de Dutch Design Week van 22-30 oktober 2022.

 

Magazine

In samenwerking met het innovatieprogramma GoCI, een initiatief van Regieorgaan SIA en CLICKNL, wordt het digitale magazine Collaboration for Impact gelanceerd. Het magazine geeft in 32 artikelen een inkijkje in de diversiteit van KIEM GoCI en andere applied design projecten en wat de intensieve samenwerking met praktijkpartners aan impact oplevert. Welke factoren zijn relevant voor de samenwerking tussen de creatieve industrie en kennisinstellingen, en hoe beïnvloeden deze factoren het oplossen van maatschappelijke uitdagingen?

 

Expositie

Alle bijdragen in het magazine zijn visueel samengevat in zogenaamde boundary objects.  Deze vormen met elkaar een grid van spraakmakende elementen op de expositie Collaboration for Impact. De expo is te zien van 22 t/m 30 oktober in het Klokgebouw, Strijp-S. Bezoekers ontmoeten de lectoren en kunnen aan de hand van de uitdagende objecten “door het magazine bladeren” en met elkaar in gesprek gaan.

 

DRIVE Festival

Op maandag 24 oktober verzorgt NADR i.s.m. GoCI de workshop Collaboration for Impact tijdens de DRIVE werksessie Maatschappelijke Innovatie. Na een drietal projectpresentaties wordt ingegaan op een aantal stellingen, gebaseerd op de artikelen in het magazine.

 

NADR netwerk-event

Op maandag 24 oktober vindt tevens een netwerksessie plaats van 14:30 – 16:30 uur in het Microlab, met aansluitend een borrel van 17:00 – 18:30 uur samen met Expertisenetwerk Systemisch Co-Design (ESC).

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Anja Köppchen, anja.koppchen@inholland.nl