16 – 24 OKTOBER | NADR BIJ DUTCH DESIGN WEEK 2021 - NADR
17786
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17786,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

16 – 24 OKTOBER | NADR BIJ DUTCH DESIGN WEEK 2021

Categorie
Agenda
Over dit project

Tijdens de Dutch Design Week 2021 lanceert het Network Applied Design Research (NADR) met steun van Regieorgaan SIA haar nieuwe boek “Beelden van Applied Design Research”. Het boek toont de waarde van toegepast ontwerponderzoek door hogescholen voor bedrijven, met name de Creatieve Industrie en maatschappelijke organisaties. Lees hier meer over het boek.

 

NADR nodigt u van harte uit voor de expositie “Beelden van Applied Design Research” van 16 tot en met 24 oktober (Klokgebouw, hal 4, Eindhoven). Bezoekers ontmoeten de lectoren door een XL versie van het boek door te bladeren en naar hun vlogs te luisteren op de eigen telefoon. Lees hier meer over de expositie.

 

Het lectorenplatform NADR en het boek is medegefinancierd door Regieorgaan SIA. De expositie is mogelijk gemaakt door CLICKNL en Regieorgaan SIA.