Bezoek Work in Progress tijdens de Dutch Design Week! - NADR
16015
post-template-default,single,single-post,postid-16015,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bezoek Work in Progress tijdens de Dutch Design Week!

Bezoek Work in Progress tijdens de Dutch Design Week!

Tijdens de Dutch Design Week 2017 presenteert het Network Applied Design Research (NADR) dit jaar opnieuw gezamenlijk een reeks van 10 innovatieve onderzoeksprojecten op de tentoonstelling Work in Progress.

Work in Progress maakt praktijkgericht ontwerponderzoek in verschillende stadia zichtbaar en laat de brede reikwijdte zien; van onderzoek om nieuwe kennis op te doen tot aan prototypes voor gebruiksonderzoek.

Ervaar het zelf

Tijdens Work in Progress ontdek je waar design lectoraten op hogescholen mee bezig zijn. Als bezoeker kun je bovendien meedoen aan gebruiksonderzoeken. Ervaar zelf een agressietraining voor zorgverleners via een virtual reality bril of bedenk nieuwe toepassingen voor smart oppervlaktes! Heb je interesse om mee te werken aan ontwerpend onderzoek? Meld je ter plekke aan bij het onderzoek van jouw keuze!

                       
Onderzoek: Groei door Beleving, Lectoraat                               Onderzoek: Smart Oppervlaktes van lectoraat Smart
Gezondheidszorg en Technologie (Fontys).                                
Functional Materials, Saxion

Innovatiekracht van ontwerpend onderzoek

Verspreid over Nederland zijn design lectoraten toekomstgericht bezig met design & research binnen thema’s als gezondheid, voeding, bouwen en duurzaamheid. Praktijkgericht ontwerponderzoek draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en aan de innovatie die we nu en in de nabije toekomst hard nodig hebben. De wereld met ontwerpend onderzoek gelukkiger, veiliger en gezonder maken, dat is waar deze lectoraten voor staan.

Meer informatie of aanmelden?

Download hier de officiële uitnodiging:

Meer informatie over Work in Progress of de onderzoeken? Kijk op www.wrknprgrss.nl

Bekijk hier de onderzoeken van vorig jaar.