A sense of Green - NADR
15668
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15668,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

A sense of Green

Auteur

Anne Nigten (editor in chief) 2015

Categorie
Publicaties
Over dit project

Dit boekje is een korte reflectie op de workshopactiviteiten van de onderzoeksgroep Popular culture Sustainability and Innovation (PSI), van de Hanze Universiteit in Groningen voor het ‘CCC Reloaded: CREALAB’. Op basis van een reeks exploratieve workshops bevat dit boekje reflecties over kunst, design en duurzaamheid.

Een breed scala aan stakeholders delen hun standpunten over bio-based design, de waarde van afval en de kunstenaar als agent voor duurzame verandering. De urgentie van het onderwerp en de innovatieve kansen die het genereert worden onderstreept door medewerkers zoals creatieve ondernemers, wetenschappers, docenten en kunststudenten die samenwerkten in de vorige workshop serie.

‘A Sense of Green’ omvat bijdragen van Han Brezet, Nathalie Beekman, Klaas Pieter Lindeman, Aart van Bezooijen, Anouk Zeeuw van der Laan, Anne Nigten en anderen.

Download publicatie