Masterclass Creative Facilitation voor design professionals op TU Delft! - NADR
16337
post-template-default,single,single-post,postid-16337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Masterclass Creative Facilitation voor design professionals op TU Delft!

Masterclass Creative Facilitation voor design professionals op TU Delft!

Op 14 en 15 februari vindt de masterclass ‘Creative Facilitation’ plaats op de TU Delft. Marc Tassoul, lector Creativity and Creative Facilitation at Industrial Design Engineering, zal deze masterclass gaan geven. Hij heeft veel ervaring in het geven van workshops en het delen van zijn kennis en expertise.

Creative Facilitation
Creative Facilitation betekent niets anders dan het leiden van een team in een creatief proces, zoals het genereren van ideeën of het oplossen van problemen. Brainstormsessies vereisen vaak hoofdzakelijk de juiste experts in dezelfde ruimte. Bij meer complexe ontwerpprocessen moeten meer factoren in acht genomen worden, zoals een helder afgebakende inventarisatie van het probleem en concretere doelstellingen. Ook het creëren van een open atmosfeer is belangrijk om tot creatieve oplossingen te komen. Een facilitator moet mensen in staat stellen een ‘suspension of disbelief’ te hanteren.

Bekijk de video hieronder voor meer informatie: 

Aanmelden
Voor iedere masterclass kan zich slechts een beperkt aantal deelnemers aanmelden. Dit om het zo persoonlijk en interactief mogelijk te maken. Meld je daarom zo snel mogelijk aan. Registreren kan hier tot 5 februari.

Korting
Als je je voor 1 februari aanmeldt, krijg je een korting van €100 op de inschrijfkosten!